Værkstedet

Værkstedet

På samme adresse og med samme åbningstider som Cykelbiblioteket har vi nu åbnet et Cykellabværksted med 6 arbejdsstande og teknisk bistand for at gøre det muligt for medlemmer at blive aktivt selvhjulpne.

Vores værksted råder over et udvalg af professionelle værktøjer og de mest almindelige reservedele. Medlemmer kan også bestille knap så gængse reservedele til deres cykler fra større danske reservedelsgrossister, som vi har konto hos.

Vi er også begyndt at samarbejde med andre lokale, ‘sociale’ cykelværksteder, primært gennem fælles bestilling af værktøj og reservedele samt afholdelse af workshops og indsamling af indleverede cykler fra genbrugscentre.

Åbne workshops

Vi afholder regelmæssigt gratis workshops med erfarne mekanikere fra Butchers & Bicycles, Biomega og Flydende By UpCycles. Alle er velkomne til at deltage i disse workshops, som spænder fra gængse reparationer, som at skifte slidte dæk, til mere avancerede reparationer som hjulbygning eller udskiftning af tandhjul. Hvis du er cykelmekaniker og gerne vil stå for en workshop eller assistere i vores værksted, har du mulighed for at blive medlem i Bicycle Innovation Lab som frivillig. Læs mere her.

Udlån af cykel-workshop eller kursus i cykelreparation

Omfatter værktøj, reservedele, udstyr og en erfaren mekaniker, der efter aftale kan arrangere en skræddersyet cykel-workshop.

STED

Bicycle Innovation labs værksted (og cykelbibliotek) ligger i to sorte containere ved rundkørslen (Prags Boulevard ved sportshallen Prismen)
2300 København S