Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/e/5/8/bicycleinnovationlab.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 bicycle innovation lab | Vilkår

Vilkår

Vilkår og betingelser

 

Bicycle Innovation Labs medlemsvilkår er afhængige af, hvilket medlemskab du har.

Husk at medbring ID den første gang – enten dit kørekort eller dit pas.

 

Medlemskab

 

Du er indforstået med:

 • at blive registreret som et medlem af Bicycle Innovation Lab, samt at dine i kontrakten opførte oplysninger (navn, adresse, telefonnummer, email og en kopi af dit ID) vil blive registreret og opbevaret af os, men ikke givet videre til andre parter.
 • at modtage infomails fra Bicycle Innovation Lab med relevant information. (Din email-adresse vil ikke blive givet videre til andre. Du vil til hver en tid kunne bede om at få din mail slettet fra mailinglisten, hvis du ikke ønsker at modtage emails mere).
 • at medlemspriser, medlemsperioder, adgang og vilkår kan ændres som en del af udvikling af foreningen Bicycle Innovation Lab.

 

Vilkår for brug af Cykelbiblioteket

 

Du er indforstået med:

 

 • at du selv skal bringe den lånte cykel til og fra Cykelbiblioteket til den aftalte tid. Og at du ved for sen aflevering skal betale en bøde på 150,- kr.

 

 • at du er ansvarlig for at bringe den lånte cykel og udstyr (låse, nøgler m.m.) tilbage i samme stand, som du modtog den. At hvis cyklen eller udstyret bliver beskadiget, forsvinder eller bliver stjålet i din låneperiode, så indvilliger du i at betale for reparation, erstatning eller tilbagelevering af dem i den samme eller bedre tilstand, mærke, model og version. Den ansvarshavende Bicycle Innovation Lab medarbejder vil beslutte en fair pris og associerede omkostninger for, hvad du skal betale for en skade, reparation, erstatning eller tab, hvis den lånte cykel og udstyret ikke bliver afleveret igen eller ikke bliver afleveret i samme stand som du modtog den. For eksempel: at hvis du afleverer en cykel med fladt dæk, så vil det koste 150,- kr. pr. flade dæk.  Den lånte cykel og udstyr skal også være lige så rene som du modtog dem. Der er et gebyr på 100,- kr. hvis de afleveres beskidte. Du kan bruge vaskeudstyr hos Bicycle Innovation Lab og også på nogle tankstationer – gratis.

 

 • at du i tilfælde af tyveri, bortkomst eller hærværk af/på den lånte cykel straks skal foretage en politianmeldelse, idet en politianmeldelse er nødvendig i forhold til en eventuel forsikringssag hos dit eget forsikringsselskab. Du betaler selv for eventuelle udgifter i forbindelse med en forsikringssag.

 

 • at du er i stand til at føre den lånte cykel uden at være til fare for dig selv eller dine omgivelser, og du er indforstået med, at din færdsel på den lånte cykel udelukkende foregår på eget ansvar.
 • at eventuelle udlån af cyklen til andre personer udelukkende er dit ansvar og foregår i overensstemmelse med ovenstående vilkår.

 

Når du afleverer en lånt cykel vil du blive sendt et spørgeskema som vi gerne vil have dig til at udfylde. Det tager ca. 10 minutter. Spørgeskemaet giver os materiale til at opdatere de data om cykelkultur som du kan finde her på hjemmesiden under: https://www.bicycleinnovationlab.dk/activities/data-the-bicycle-library

 

Vilkår for brug af Værkstedet

 

Her er vilkårene, som gælder, når du bruger Værkstedet hos Bicycle Innovation Lab (eller deltager i en event/workshop arrangeret af Bicycle Innovation Lab).

 

Du er indforstået med at:

 

 • du selv er ansvarlig for skader, uheld eller tab som sker for dig eller dine ejendele i forbindelse med at du bruger Værkstedet. Dette inkluderer:
  • skader der utilsigtet sker på grund af information, råd eller hjælp fra andre i Værkstedet,
  • skader på dig selv mens du er i Værkstedet,
  • skader der sker som resultat af forkerte reparationer eller ændringer lavet på dine cykel.

 

 • hvis du bestiller reservedele gennem vores indkøbsordning, lover du at være sikker på, at du bestiller den korrekte reservedel. Hvis du har bestilt en forkert reservedel skal du selv betale for at bestille en ny eller sende den retur.

 

 • du donerer 10% af prisen på din din samlede ordre (før skat) til Bicycle Innovation Lab, når du bestiller gennem vores indkøbsordning.

 

 • hvis du kommer til at beskadige udstyr, værktøj eller andre af Bicycle Innovation Labs ejendele, er det dit ansvar at erstatte dem.

 

 • gøre rent og rydde op efter dig selv – sætte værktøj tilbage på plads m.m.

 

Medlemskab gennem frivilligt arbejde

 

Ikke alle kan blive medlemmer gennem frivilligt arbejde – det er nødvendigt at lave en aftale med en projektleder hos Bicycle Innovation Lab. Hvis der kan laves en aftale, så vil du blive tilbudt adgang til de andre medlemskaber. Graden af adgang til de andre medlemskaber afhænger af, hvilken type frivilligt arbejde du udfører og hvor hyppigt du bidrager. Dette medlemskab evalueres fra måned til måned og kan ophøre når som helst.